Festivals

Huiskamerconcerten

ANDY NIEUWSBRIEF

Testimonials

WOW! Niet alleen wij maar ook al onze gasten werden totaal overrompeld door Andy’s eigen nummer “Ineens” en door haar vertolkingen van “I’ll be there” en “All of me” – zo mooi! De emotie die haar zang en muziek teweeg bracht is moeilijk in woorden te vatten maar wat vaststaat is dat Andy onze grote dag absoluut dat beetje magischer heeft gemaakt!”
Evert en Anne, trouwden 13 jun 2015 in De Duif
Pura is groeiende mede door Andy die een toegevoegde waarde levert aan de sfeer. Wat zij neerzet is tijdloos, warm, eigentijds, oprecht! Met grote dosis charme en charisma!
Jeroen Klepper, Pop Up Pura
Andy lukte het om een huiskamer vol met mannen binnen 2 zinnen stil te krijgen. Haar karakter, open, eerlijk, bescheiden en soms brutaal klinken door in haar stem. Fantastisch. Ze laat je met haar liedjes en betoverende stem wegdromen. Uniek. Van ons mocht het huiskamerconcert nog heel veel langer doorgaan.
Giliam, Huiskamerconcert Winter 2015
De afgelopen 4 jaar heeft Andy meerdere malen op onze events gespeeld. Haar sound is erg volwassen geworden; helemaal met band krijgen haar liedjes extra body en is het kwalitatieve easy listening. Andy is klaar voor grotere podia!
Laurens, Swan Market (SHPPR Events)