Jullie gaan trouwen.

Het wordt een bijzondere dag en wellicht hebben jullie eraan gedacht je huwelijk nog bijzonderder te maken met live muziek. Dan ben je bij zangeres Andy aan het goede adres.

Andy is gek op bruiloften. En op het bijzonderder maken van wat al een bijzondere dag is. Je huwelijk is misschien wel de leukste ceremonie van je leven en live muziek brengt alles nog dichterbij.

Of het nu binnen of buiten is. In een kerk, op een boot of op het strand. De piano kan overal mee naartoe. Of misschien staat er op de locatie al een mooie vleugel.

Omdat Andy singer songwriter is, kun je kiezen uit haar eigen nummers (bijvoorbeeld Ineens, of Here With You). Ook vertolkt ze met liefde een van jullie zelf gekozen bijzondere liedjes.

Maar voordat we kunnen beginnen met voorbereiden, wil Andy jullie eerst ontmoeten. Bij een kopje koffie even kijken of het klikt, en ideeën uitwisselen. Goed idee? Stuur even een mailtje om af te spreken!

WOW! Wij, maar ook onze gasten werden overrompeld door Andy’s eigen nummer “Ineens” en door haar vertolkingen van “I’ll be there” en “All of me” – zo mooi! De emotie die haar zang en muziek teweeg bracht is moeilijk in woorden te vatten maar wat vaststaat is dat Andy ons huwelijk absoluut dat beetje magischer heeft gemaakt!
Anne en Evert, trouwden in juni 2015 in De Duif Amsterdam
Andy speelde bij op ons huwelijk bij binnenkomst van Susanne haar nummer “Lucky” en tijdens de ceremonie “Blurred”. We vonden het vooral heel bijzonder en romantisch <3!
Susanne en Jorge, trouwden in juli 2014 op het strand in Noordwijk